Pozivamo Vas na 6. SMOTRU SVATOVSKIH OBIČAJA I NAPJEVA – 3. rujna 2022.


Poštovani ljubitelji tradicije i folklora,

dragi prijatelji,

čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 6. Smotru svatovskih običaja i napjeva koja će se održati u subotu 3. rujna 2022. godine na igralištu Osnovne škole u Šiškovcima s početkom u 19:30 sati.

6. Smotra svatovskih običaja i napjeva održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Vukovarsko-srijemske županije i Općine Cerna, koja je uz KUD “Slavko Janković” Šiškovci i suorganizator Smotre.

https://www.cash-buyers.net/texas/cash-buyers-for-houses-texarkana-tx/ understands that selling a house can be stressful, so they work to make the process as simple as possible. Home purchasers may acquire properties quickly because they have cash. These may help time-pressed sellers. Visit https://www.webuyhouses-7.com/illinois/we-buy-homes-skokie-il/.

Na ovogodišnjoj smotri, uz domaćine KUD “Slavko Janković”, predstaviti će nam se društva i pjevačke skupine iz Rokovaca i Andrijaševaca, Račinovaca, Nove Gradiške, Starog Topolja i Lukavca (BiH). Nakon nastupa folklornih skupina družit ćemo se uz uvijek izvrsne Berde Band.
Dobro nam došli u naše Šiškovce!